ליווי ויעוץ קולינרי
צ׳רלי ארט תמיד אתכם
השף צ׳רלי פדידה כבר שלושה עשורים בתחום המסעדנות, המלונאות והאירוח בכלל מציע לכם ללכת רק על בטוח.
במהלך שנותוו כשף בכיר ברשת מלונות שרתון ישראל , הילטון , מסעדת אוליב ליף, הוסט הוואס, דומיניק, סומאסה ו iss catering ואין ספור מסעדות ופרויקטים ברחב העולם הבין שעסק העוסק במזון חייב להיות מדויק ומדוקדק.
ליווי חיצוני ואישי משף בעל ניסיון בסופו של דבר חוסך כישלון וכסף רב.
אז אם יש לכם מסעדה במשבר, מסעדה חדשה, גן אירועים או מלון הדבר הנכון ביותר לחבור ליועץ בעל ניסיון.
שירותי יעוץ קולינארי למסעדות, בתי מלון, גני אירועים, פודטראקים ועוד מבוססים על הליך עומק רציני המתחיל ממבט כולל על העסק וממשיך בירידה לפרטי הפרטים, עד לקבלת תוכנית פרקטית ומקיפה.
ההליך מותאם לאופייה וצרכיה של בית העסק וכולל בין היתר הקמה ובנייה של המטבח על פי הקונספט, בניית תפריט נכון ובחירת מנות מנצחות, עריכת ספר מתכונים מדוקדק וכן תמחור מנות בהתאמה להוצאות, בחירתם של מוצרים, חומרי גלם וספקים, תכנון מקצועי של המטבח, ארגון נהלים וסדר יום, אימון טבחים, עובדי מטבח ומלצרים, והרצת המטבח והמסעדה עד להנעה כוללת.
פתיחת מסעדה או שדרוגה כוללת תהליכים רבים אשר לעיתים נראים טריוויאליים, אך בפועל הם עלולים להיות מורכבים יותר.
מטרת הייעוץ הקולינארי הינה לפשט את התהליך, להיעזר במישהו שיש לו את הניסיון לבחון את התהליך באופן כולל ולהיכנס לפרטים הספציפיים על-מנת להגשים את הרצונות והציפיות שלכם בצורה נכונה.
אסטרטגיה קולינארית
להלן כמה שלבים אשר עוברים בתהליך הייעוץ הקולינארי שיש לכלול בבניית תוכנית אסטרטגיה קולינארית
-
גיבוש קונספט למסעדה
-
גיבוש המנות ובניית תפריט מתאים
-
תכנון ההוצאות הצפויות ותמחור המנות בהתאם
-
כתיבת ספר מתכונים
-
בחירת חומרי גלם ומציאת ספקים מתאימים
-
תכנון המטבח
-
אימון הטבחים וקביעת סדר יום ונהלים במטבח
-
לימוד המלצרים
-
הרצה בפועל של המטבח