ליווי ויעוץ קולינרי

צ׳רלי ארט תמיד אתכם

 

 

השף צ׳רלי פדידה כבר שלושה עשורים בתחום המסעדנות, המלונאות והאירוח בכלל  מציע לכם ללכת רק על בטוח.

במהלך שנותוו כשף בכיר ברשת מלונות שרתון ישראל , הילטון , מסעדת אוליב ליף, הוסט הוואס, דומיניק, סומאסה ו iss catering  ואין ספור מסעדות ופרויקטים ברחב העולם הבין שעסק העוסק במזון חייב להיות מדויק ומדוקדק.

 

ליווי חיצוני ואישי משף בעל ניסיון בסופו של דבר חוסך כישלון וכסף רב.

 

אז אם יש לכם מסעדה במשבר, מסעדה חדשה, גן אירועים או מלון הדבר הכון ביותר לחבור ליועץ בעל ניסיון.

 

שירותי יעוץ קולינארי למסעדות, בתי מלון, גני אירועים, פודטראקים ועוד  מבוססים על הליך עומק רציני המתחיל ממבט כולל על העסק וממשיך בירידה לפרטי הפרטים, עד לקבלת תוכנית פרקטית ומקיפה.

ההליך מותאם לאופייה וצרכיה של בית העסק וכולל בין היתר הקמה ובנייה של המטבח על פי הקונספט, בניית תפריט נכון ובחירת מנות מנצחות, עריכת ספר מתכונים מדוקדק וכן תמחור מנות בהתאמה להוצאות, בחירתם של מוצרים, חומרי גלם וספקים, תכנון מקצועי של המטבח, ארגון נהלים וסדר יום, אימון טבחים, עובדי מטבח ומלצרים, והרצת המטבח והמסעדה עד להנעה כוללת.

 

 

פתיחת מסעדה או שדרוגה כוללת תהליכים רבים אשר לעיתים נראים טריוויאליים, אך בפועל הם עלולים להיות מורכבים יותר.

מטרת הייעוץ הקולינארי הינה לפשט את התהליך, להיעזר במישהו שיש לו את הניסיון לבחון את התהליך באופן כולל ולהיכנס לפרטים הספציפיים על-מנת להגשים את הרצונות והציפיות שלכם בצורה נכונה.

אסטרטגיה קולינארית

להלן כמה שלבים אשר עוברים בתהליך הייעוץ הקולינארי שיש לכלול בבניית תוכנית אסטרטגיה קולינארית

  • גיבוש קונספט למסעדה

  • גיבוש המנות ובניית תפריט מתאים

  • תכנון ההוצאות הצפויות ותמחור המנות בהתאם

  • כתיבת ספר מתכונים

  • בחירת חומרי גלם ומציאת ספקים מתאימים

  • תכנון המטבח

  • אימון הטבחים וקביעת סדר יום ונהלים במטבח

  • לימוד המלצרים

  • הרצה בפועל של המטבח

כמובן שיעוץ מלא כולל את כל השלבים שתוארו ועוד כמה... ויעוץ חלקי יכול לכלול רק מספר שלבים הנחוצים לבעלי המסעדה, בהתאם לדרישתם.

מעוניינים להעלות את העסק למסלול של הצלחה ולחסוך המון כסף בחודש - ליעוץ קולינארי איכותי, עם יחס חם ואישי, תוכלו ליצור איתי קשר.

הצורך ביעוץ קולינרי  

בין אם אתם חושבים לפתוח בר או אפילו בית קפה, פתיחה וניהול של עסק בעסקי המזון הם חלומם של רבים, אולם בפועל מדובר בענף בעל רמת סיכון מאוד גבוהה, הנובעת בין היתר מהוצאות שוטפות ועלויות הקמה גבוהות, פחת גבוה, תחרות עזה וכדומה.

גיבוש תפריט מותאם

בסופו של דבר בענף המסעדות החלק המשמעותי ביותר הוא התפריט, חשוב שהתפריט יהיה מעולה ושהאוכל יהיה טעים שיגרום ללקוחות שלכם לחזור אליכם שוב ושוב… 

אבל זה לא מפסיק צריך שהתפריט גם יתאים ליעדים הפיננסיים שלכם ויאפשר לעסק שלכם גם להיות רווחי.

אנחנו יודעים לבנות תפריטים חדשים ולתקן ולשפר תפריטים קיימים, למגוון רחב של עסקי מזון: 

ההתחלה

אם חשבתם לפתוח מסעדה ואין לכם מושג איך להתחיל את התהליך בצורה אפקטיבית ומקצועית נכנסתם למקום הנכון.

קונספט זה כל הסיפור

סף הגירוי שלנו כצרכנים הוא כה גבוה, כיום צריך כל הזמן להדליק את האנשים ולהביא את הדבר הבא. אני שמח שיש עדיין מספיק קהל שמעריך קלאסיקה של אוכל ויין, אך בהחלט מבין את הצורך של הקהל לנסות דברים חדשים.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

#Chef_charliefadida

Tel: 050-8114455  |  Email: charlie.art18@gmail.com

 

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com